Kitüntetett pedagógusaink

Turgyánné Ignácz Ágnes, 2021

Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötte Budafok-Tétény Önkormányzata intézményvezetőnket, Turgyánné Ignácz Ágnest, s neki adományozta a megtisztelő Tóth József-díjat is. Szívből gratulálunk a díjhoz, mely több évtizedes elhivatott pedagógusi és vezetői munkájának elismerése!


Almási-Gál Beatrix, 2020

Almási-Gál Beatrix tanárnő augusztus 24-én vette át a kiváló tehetséggondozó munkájáért járó ‘Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért’ díjat. Gratulálunk!


Almási-Gál Beatrix, 2016

almasi-gal-bea2016-ban Almási-Gál Beatrix testnevelő tanárnőnek adományozta a Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerület Önkormányzat Képviselőtestülete a Sport 22 díjat, valamint a díjhoz járó emlékérmet és oklevelet. Szívből gratulálunk!

Luhály József, 2015

Luhály-József-Sport222015-ben Luhály József testnevelő tanárnak adományozta a Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerület Önkormányzat Képviselőtestülete a Sport 22 díjat, valamint a díjhoz járó emlékérmet és oklevelet. Szívből gratulálunk!

Szabóné Egervári Ágnes, 2014

szabone-egervari-agnesSzabóné Egervári Ágnes tanárnő március 25-én, a nemzeti tehetségnapon vette át a kiváló tehetséggondozó munkájáért járó ‘Bonis Bona’ (Jótól jót) díjat.

Kapcsolódó cikk »
Kapcsolódó galéria »

Mohai Irénke, 2013

mohai-irenkeMohai Irénke nénit, volt kossuthos tanító nénit köszöntöttük aranydiplomája átvétele alkalmából a budafoki Városházán.

Kapcsolódó galéria »

Berecz Ibolya és Kőszegi Eszter, 2013

berecz-ibolya-koszegi-eszterIskolánk két pedagógusa, Berecz Ibolya és Kőszegi Eszter országos elismerésben részesült. 2013. augusztus 28-án a Nemzeti Színházban ünnepi gálaest keretében vehették át a “Bonis bona – A nemzet tehetségeiért” díjat Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkártól. A díj méltó elismerése a magyar tehetségek kibontakozását segítő munkának.

Kapcsolódó cikk »
Kapcsolódó galéria »

Závodi Gyuláné, 2005 és 2012

zavodi-gyulane-katiZávodi Gyuláné igazgatónak adományozta 2012-ben és 2005-ben a Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerület Önkormányzat Képviselőtestülete a Tóth József-díjat, amellyel együtt jár az Év Intézményvezetője cím, valamint emlékplakett és oklevél.

Kapcsolódó videó »

Szabó Tibor, 2012

szabo-tiborSzabó Tibor testnevelő tanárnak adományozta 2012-ben a Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerület Önkormányzat Képviselőtestülete a Sport 22 díjat, valamint a díjhoz járó emlékérmet és oklevelet.

Mati Károlyné, 2011

Mati Károlyné nyugdíjba vonulása alkalmából, 40 éves pedagógiai munkájáért 2011-ben Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetésben részesült.

Bíróné Bukszár Éva, 2010

birone-bukszar-evaBíróné Bukszár Éva tanárnőnek adományozta 2010-ben a Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerület Önkormányzat Képviselőtestülete a Mihalik Sándor-díjat, amellyel együtt jár az Év pedagógusa cím, valamint a díjhoz járó emlékérem és oklevél.

Hochbaumné Laub Márta, 2009

hochbaumne-laub-martaAz Oktatási és Informatikai Bizottság köszönetét és elismerését fejezte ki 2009-ben Hochbaumné Laub Márta tanárnak a nehéz helyzetbe került tanítványaiért való törődésért, áldozatos munkájáért.

Ignácz Pálné és Szoboszlay Ferencné, 2008

2008-ban a Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerület Önkormányzatának Aranydiplomáját vehetett át az 50 éves pedagógusi végzettséggel rendelkező Ignácz Pálné és Szoboszlay Ferencné, akik iskolánk pedagógusai voltak.

Feinek Györgyné, 2007

Feinek Györgyné tanítónak adományozta 2007-ben a Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerület Önkormányzat Képviselőtestülete a Mihalik Sándor-díjat, amellyel együtt jár az Év pedagógusa cím, valamint a díjhoz járó emlékérem és oklevél.