Szülői levél – bál 2017

Kedves Szülők! 

Már vásárolhatóak a báli belépők!

Ára 7000 Ft/fő, és ezért az árért egy szuper estét, isteni falatokat és remek hangulatot tudunk garantálni, azon kívül, hogy támogatják gyermekük iskolájának alapítványát.

Szeretnénk tájékoztatni Önöket a jegyvásárlás menetéről:

A jegyek iránti igényüket, a jegyek árának befizetésével tudják jelezni az osztályfőnöknél.

Mivel a belépők nem helyjegyként szolgálnak, ezért kérjük, hogy amennyiben szeretnének valakivel egy asztalnál ülni, akkor éljenek a következő lehetőségek egyikével:

  • Ha több gyermekük jár az iskolába, akkor annál az osztályfőnöknél vegyék meg a jegyet, amelyik szülői közösséggel a legszívesebben ülnének az este folyamán.
  • Ha egy gyermekük jár az iskolába, de másik osztály szüleivel ápolnak baráti kapcsolatot, akkor a borítékba, a pénz mellé, helyezzenek egy cédulát, és arra írják rá, hogy melyik osztály szülői közösségével ülnének legszívesebben az este folyamán.
  • Egyéb, ültetéssel kapcsolatos igényüket szintén egy, a borítékban elhelyezett cédulán adhatják le.

Amennyiben nem érkezik igény, úgy az üres helyeket tudjuk adni, figyelembe véve, hogy melyik osztályfőnöknél vásárolták meg a belépőt.

Ha a bálon nem tudnak részt venni, de szívesen támogatják gyermekük iskolájának alapítványát, akkor lehetőségük van támogatójegy(ek) vásárlására is, 1000 Ft/db áron.

Kérjük, hogy a belépőjegyek vagy a támogatójegyek árát, gyermekük nevével ellátott, lezárt borítékban adják át az osztályfőnöknek.

Tombola felajánlásuk esetében is írják rá gyermekük nevét és osztályát az ajándékokra.

Találkozzunk 2017.12.09-én a Szelmann Házban!

Szervezők