Videó

’56 a gyerekek szemével

“Volt egy tánc…” – Megrendítő, lélegzetelállító és szívbemarkoló ünnepi megemlékezés és egyben kortárs színházi élmény 1956. október 23. tiszteletére a Kossuth Iskola színpadán! Szívből gratulálunk zseniális 8.-osainknak! Köszönet és elismerés a 2 rendező osztályfőnöknek: Szabóné Egervári Ágnesnek és Banga Zsuzsannának! További alkotóink ... Tovább »

POÉTA 22

A Poéta22 pályázat a XXII. kerület általános és középiskolás korosztályát szólította meg. A projekt legfőbb célja az volt, hogy a gyerekek a művészet, az irodalom segítségével fogalmazzák meg kerületünkhöz kapcsolódó érzéseiket, gondolataikat, s eközben újra felfedezzék lakókörnyezetük helytörténeti szépségeit. Iskolánk pedagógusai számára ... Tovább »

Bemutatkozik a Kossuth iskola új igazgatója

Rákosné Varga Edit lett a Budafoki Kossuth iskola új intézményvezetője a 2021-2022. tanévtől. 2003-tól az iskola magyartanára, munkaközösségvezetője volt, az utóbbi 10 évben pedig igazgatóhelyettesként dolgozott. Elődei nyomdokain haladva kiemelt feladatának tekinti a két tannyelvű oktatás megszilárdítását és a tehetséggondozás további erősítését. ... Tovább »

Turgyánné Ignácz Ágnes Tóth József-díjban részesült

2021. június 21-én, a Kerület Napján átadták az önkormányzat által alapított díjakat a Klauzál Házban. Turgyánné Ignácz Ágnes igazgatónő több évtizedes pedagógusi és vezetői munkája elismeréseként Tóth József-díjban részesült. Szívből gratulálunk, a nyugdíjas évekhez pedig jó pihenést, aktív mindennapokat kívánunk! A díjátadó ... Tovább »

Open Curtain Drama Festival – 2018

Iskolánk 5. alkalommal szervezte meg az országos drámaversenyt a két tanítási nyelvű iskolák számára. Gratulálunk  a zseniális kossuthos csapatnak és kiváló felkészítőiknek, valamint a különleges és egyedi országos rendezvény szervezőinek, a kossuthos pedagógus gárdának! Köszönet Budafok-Tétény Önkormányzatának a helyszín biztosításáért. A Cziffra ... Tovább »

Open Curtain – 2017

Iskolánk 4. alkalommal szervezte meg az országos drámaversenyt a két tanítási nyelvű iskolák számára. Gratulálunk a zseniális kossuthos csapatnak és kiváló felkészítőiknek! A Promontor Televízió riportja is megtekinthető! Tovább »

Drama fesztival 2016

Csapatunk kiválóan szerepelt az immár 3. alkalommal megrendezett “Open Curtain” országos angol nyelvű dráma fesztiválon. A Promontor TV riportja ITT látható. Tovább »